PUNNANY MASSIF – TISZTELET DALSZÖVEG (LYRICS)

Ja, Ja Punnany Massif 2-0-0-5 Rendben MC, Wolfi, Zsiga bá, Stikka Punán túl.

Tisztelet.

Ref.: (2x)
Tisztelet neked, ha felebarátodat tiszteled, ha a beaf helyett inkább a beefsteak-et ízleled peace veled ! Respect minden női testnek vidéknek meg Budapestnek, Grand Master Flash-nek !


Első körben tisztelet nektek mio madre és padre, hogy szerelmetekben a vágy elég korán ált be és nem ált le, hogy gyümölcsötök kelyhe lehetett fejem aka hidro globus hogy e pár alázatos sor legyen minden szülőnek bónusz . Egy szösszenetnyi alázat köszönet meg respect . Néha napján tán még veled is megeshet. Mi tiszteljük a rend őrét meg a nőjét a törvényt meg az örvényt ami húz magával de minket nem rettent meg. Tisztelet a barátoknak akik felneveltek a hangoknak a rímeknek az ütemeknek. Ez nem egy alkalmi kicsapongás vedd nyugodtan üzenetnek! Nincs annál nemesebb ha szeretsz vagy ha szeretnek . Mi alá vetjük magunkat a reánk írott szerepnek . A mottónk ha akarsz valamit azt mielőbb szerezd meg! Respect ! A csaposoknak a klub tulajdonosoknak bár nem tudom a nevét még elég soknak . Köszönet a költőknek akik emberöltőket tököltek a nőknek akiket a nap érlelve pörkölt meg. Már csak törköly pörkölt meg world wide web és a hölgy már megy . Mindegy hogy natúr vagy töltött begy. Tisztelet a szexnek, beef az exnek ha massif nem is mindig de Punnanyk örökké lesznek !

Tisztelet neked ! Respect ! Tisztelet neked ! Ha a beaf helyett inkább a beefsteak-et ízleled !


Az én vigaszságom vigaszágon a saját igazságom. Általában előtárom hogy ezeket a dolgokat látom. Most megadatik a tiszt neked hogy meg tudd mi is a tisztelet hogy ismerd meg jobban innen a Punnany beefsteak-et . A lényeg hogy tiszteld a másik felet ha szeret . Hadszíntér mit ér ha szintén a szívében melenget. Respect neked kicsi asszonyka akin kicsiny a szoknya . Aki meg ahhoz ragaszkodna raga rabass konyha . Az öregem azt mondja a hangulatot a tavasz hozza . Az élet könyvébe ne lapozz építs az alapokra . Tiszteld a mestert ! Ne csak a tanítót hanem az embert a némbert vagy az ombrét akivel összeköt az élet ! Ez visszatérő frázis ami mindenkinek kijár, legyen az bárki olyan aki maga mellett kiáll „azért vannak a jó barátok ” mert jó gondolni rátok de hiába a fele barátodnak a nőjét kívánod . Jobb hogy ha csak a szádat tátod aztán lépjél tovább simán…

Ref.: (2x)
Tisztelet neked, ha felebarátodat tiszteled, ha a beef helyett inkább a beafsteak-et ízleled peace veled ! Respect minden női testnek vidéknek meg Budapestnek, Grand Master Flash-nek !

Tisztelet neked, ha felebarátodat tiszteled, ha a beef helyett inkább a beafsteak-et ízleled peace! 

Tisztelet neked, ha felebarátodat tiszteled, ha a beef helyett inkább a beafsteak-et ízleled peace veled !